Има ли изненадани?  Че дори и копейките не са изненадани. Те

...
Има ли изненадани? 
Че дори и копейките не са изненадани. Те
Коментари Харесай

Руското посолство не почете паметта на Левски, както мълча и на Съединението и Независимостта. За разлика от украинското и американското

Има ли сюрпризирани? 

Че даже и копейките не са сюрпризирани. Те имат и „ пояснение “, несъмнено. „ Не заслужаваме “, щото сме предатели. 

Ако отворите страниците на трите посолства, ще видите, че украинското и американското са уважили паметта на великия Васил Левски, както и преди ни честитяха годишнините от Съединението и Независимостта. 

Руснята мълчи. 

За разлика от посолствата на същинските ни сътрудници, които знаят що е взаимно почитание и какво значат нашите герои за историята на Европа.

Ако не ви мързи, можете да разгледате единствено две от ФБ страниците на партньорските посолства – това на Съединени американски щати и това на Украйна, с цел да видите по какъв начин се показва съпричастност и почитание. Сополството на съветската федерация кисело и ядосано, демонстративно мълчи, с цел да ни напомни, че русия е била и срещу Съединението, и срещу Независимостта, че дори са насъсквали султана и сърбите против нас за възмездие, а и че граф Игнатиев добре си е приключил „ работата “ по поръчката за обесването на Левски. 

На страницата на руснята, в случай че не ви е гнус да отворите, ще видите тонове и тонове агитация защо ли не, за американско химическо оръжие в Украйна и други чудеса на научната им фантастика, която към днешна дата, за тяхно страдание, е надалеч от равнището на Стругацки. 

И не, не съм сюрпризиран, тъй като за тях българските герои постоянно са били спънка. Те постоянно са карали локалните говн*яди да принизяват българската история и да я подменят с съветски легенди, постоянно са целяли да накарат локалните да си мислят, че без руснята сме нищо и да не почитат националните си герои до степен повече от татус или лице на плажна хавлия. 

Ето до какво са докарали част от локалните (слава Богу, единствено част):





А помните ли великите „ бисери “ на индивида с обувки на платформи във връзка 24 май?





И на част от „ локалните тук “ по този начин си им харесва. Харесва си им да не им зачитат празниците, да не им зачитат героите, очевидно са национални трансджендъри (демек, роден в тяло на българин, но се усеща руснак). Защо не вземат най-сетне огромното и дефинитивно решение и не се „ оперират “ за промяна на националността – съветската страна в този момент с отворени прегръдки ще ги посрещне, ще им даде по един паспорт и един автомат и ще им обещае подобен живот, че и Барон Мюнхаузен няма да е в положение да им го обещае. 

Ако може с все съветските сътрудници, резилдента, курнела и копейката да си сменят националността. 

А, с цел да не ви е скучно в този сив вторнишки следобяд, ви предлагам определена селекция от „ бисери “ от последните две години, които да ви онагледят за какво избрани хора постоянно ще са с капаци на очите и нищо не може да ги разубеди; за какво ще избират най-големият монумент да е на руската войска, а не на Левски или Ботев и с пяна на уста ще пазят това. И за какво, колкото и да се пишат патриоти, душичката им постоянно ще си остане предателска. 

 











________________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР